12 ago 2006, 0:07

Иди си 

  Poesía
1133 0 8

Иди си

  Иди си
без да си била.
  Лети
с пречупени крила.
  Мечтай
за сбъднати неща.
  Посей
откъснати цветя.

  Крещи
със гробна тишина.
  Плачи
във весела игра.
  Търси
и в огъня вода.
  Тръгни си
без да си дошла.

  14.05.2001

© Владимир Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??