12.08.2006 г., 0:07 ч.

Иди си 

  Поезия
1126 0 8

Иди си

  Иди си
без да си била.
  Лети
с пречупени крила.
  Мечтай
за сбъднати неща.
  Посей
откъснати цветя.

  Крещи
със гробна тишина.
  Плачи
във весела игра.
  Търси
и в огъня вода.
  Тръгни си
без да си дошла.

  14.05.2001

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??