Aug 12, 2006, 12:07 AM

Иди си 

  Poetry
1240 0 8

Иди си

  Иди си
без да си била.
  Лети
с пречупени крила.
  Мечтай
за сбъднати неща.
  Посей
откъснати цветя.

  Крещи
със гробна тишина.
  Плачи
във весела игра.
  Търси
и в огъня вода.
  Тръгни си
без да си дошла.

  14.05.2001

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??