27 ene 2008, 18:28

Иди си, ревност 

  Poesía » De amor
1472 0 30
 

Иди си, ревност.

Моля те, иди си.

Не съм те канил никога.

Недей

най-светлите ми мисли

да изяждаш

и чувствата да взимаш

в плен...

 

Да, зная, гладна си,

но аз не искам

дори трошица вяра

да ти дам.

Иди при тез,

които не обичат.

И моля,

остави ме сам...

© Мартин Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??