Аз съм твоят безкраен небосклон.
Думите, които пишеш по пясъка.
Всички цветове, които обичаш – това съм аз.
Аз летя.
Аз съм пеперуда.
Безметежно се понасям нагоре.
После се обръщам, да те видя за последно.
И изчезвам.
Обичам те! Аз съм безтегловен.
Аз съм шизофреник.
Пиша по небето с восък.
Изтръгнах сърцето си.
Не дишам.
Аз съм усмивка.
Залитам, докато ходя.
Аз съм мъченик, аз съм поет.
Изписах живота си, само с твоето име.
Твой съм, както ме пожелаеш.
Падам. Аз съм клонка.
Виждам само тъмнина.
С боички ме рисуваш.
Аз съм сляп. Аз съм ням.
Не мога да ти кажа – не мога да го изрека.
Аз съм влак. Аз пристигам.
Стоя самотен на гарата. Очаквам.
Аз съм повторение, аз съм склад.
Не мога да извикам – не мога!
Аз съм ярост. Аз съм гняв!
Аз съм страница. Зле отпечатана.
Аз съм капчица мастило.
Искам да изкрещя! ОБИЧАМ ТЕ!
Но не мога.
Изтрий ме.
© Ива Илиева Todos los derechos reservados