4 mar 2015, 21:49  

Идиот 

  Poesía » Parodias
624 1 0

 

Идиотът в теб крещи:

Друг няма като теб.

И каквото и да правиш, ще го провалиш.

Охлюве нещастен.

Тъп си като гьон.

© Слънце Антимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??