Mar 4, 2015, 9:49 PM  

Идиот 

  Poetry » Parody
618 1 0

 

Идиотът в теб крещи:

Друг няма като теб.

И каквото и да правиш, ще го провалиш.

Охлюве нещастен.

Тъп си като гьон.

© Слънце Антимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??