Падат идоли от небето,
падат митове,
гръм да падне във мен -
място няма.
Само мистика.
Само бдения
и разпиляно мълчание.
Падат думи на срички,
видения,
спомени и миражи,
няма място за морско безвремие
и за мен няма даже.
Падат идоли от небето,
ставам силна,
трия магии и многоточия,
нямам нужда от символи.
И от теб впрочем.
© Мария Ганчева Todos los derechos reservados
На мен ми хареса.