Oct 31, 2021, 3:15 PM

Идоли 

  Poetry » Phylosophy
271 3 1

 

Падат идоли от небето,

падат митове,

гръм да падне във мен -

място няма.

Само мистика.

Само бдения

и разпиляно мълчание.

 

Падат думи на срички,

видения,

спомени и миражи,

няма място за морско безвремие

и за мен няма даже.

 

Падат идоли от небето,

ставам силна,

трия магии и многоточия,

нямам нужда от символи.

И от теб впрочем.

© Мария Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??