отива си
Годината стара
и с нея
късче от живота ни
болка и радост
принесла
в душите ни
кротко
сега ги отнася...
като сълза
остава
надеждата бяла
за дните
нови и светли
за доброта и благодат
от съдбата
с вяра
и любов към Бога...
пътека бяла
постлала
по пътя ни земен
и труден
с мечти святи
в сълзите от болка
пречистени
идва
Годината Нова...
http://www.youtube.com/watch?v=NbJP_YPr_dI
МУЗИКА > Ronan Hardiman: Heaven - Advent
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados
P.S. Ако бях прочела този стих тогава, сигурно по-рано щях да ти посветя стихотворението си