8 may 2014, 23:43

Идвам 

  Poesía
349 0 2

 

Идвам

 

Крача със затворени очи.

Вървя и мисля за теб.

Спокойна съм. Отвън.

Но вътре гори.

Косите пилеят се.

Вятърът ги носи.

Аромат на люляк.

На пролет. На топлина.

Крача напред.

Крак пред крак,

стъпка подир стъпка.

Идвам към теб.

Напредвам бавно.

Но ще дойда.

Силна съм и продължавам.

Копнея за усмивката ти.

За допира до теб.

Идвам. 

Бавно.

Неусетно.

Още мъничко.

Почакай ме.

Ще дойда.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??