May 8, 2014, 11:43 PM

Идвам 

  Poetry
350 0 2

 

Идвам

 

Крача със затворени очи.

Вървя и мисля за теб.

Спокойна съм. Отвън.

Но вътре гори.

Косите пилеят се.

Вятърът ги носи.

Аромат на люляк.

На пролет. На топлина.

Крача напред.

Крак пред крак,

стъпка подир стъпка.

Идвам към теб.

Напредвам бавно.

Но ще дойда.

Силна съм и продължавам.

Копнея за усмивката ти.

За допира до теб.

Идвам. 

Бавно.

Неусетно.

Още мъничко.

Почакай ме.

Ще дойда.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??