1 mar 2022, 11:42

Идването на пролетта 

  Poesía
267 0 3

А слънцето изгря чак до тавана

и в стаята ми светло, топло стана,

и пролет е, навярно се завърна,

прозорецът отворих, и я зърнах,

 

навътре и навън как зеленее,

сърцето ми цъфти, и как се смее,

и как дървета разноцветни греят,

живеем си щастливи всички в нея.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??