Mar 1, 2022, 11:42 AM

Идването на пролетта 

  Poetry
223 0 3

А слънцето изгря чак до тавана

и в стаята ми светло, топло стана,

и пролет е, навярно се завърна,

прозорецът отворих, и я зърнах,

 

навътре и навън как зеленее,

сърцето ми цъфти, и как се смее,

и как дървета разноцветни греят,

живеем си щастливи всички в нея.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??