31 ene 2007, 15:17

Игра 

  Poesía
586 0 1
Живота е като дълга партия шах,
Която играя сам със себе си,
Но загубил съм вече, зная,
Всички ходове предрешени са
И когато падне главата на царя
Короната някой от нея ще вдигне
За да я сложи на свойта глава
Но и тя ще падне, разбира се 
Ще започна нова партия шах
от другата страна на дъската
С другите фигури, с другия цвят
Но без корона на главата

© Вълко Тодореев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??