Jan 31, 2007, 3:17 PM

Игра 

  Poetry
581 0 1
Живота е като дълга партия шах,
Която играя сам със себе си,
Но загубил съм вече, зная,
Всички ходове предрешени са
И когато падне главата на царя
Короната някой от нея ще вдигне
За да я сложи на свойта глава
Но и тя ще падне, разбира се 
Ще започна нова партия шах
от другата страна на дъската
С другите фигури, с другия цвят
Но без корона на главата

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??