19 jun 2018, 23:53

Игра 

  Poesía » Filosófica
1192 3 8

Числата, те са повод за игра.
Не са причина за тъга.
Не им придавай смисъл изкривен.
Какво като отминал е и този ден?


Животът всеки миг е нов и прероден,
а ти в тъга пропускаш този феномен.
Защо живоът те така мори?
Кога забрави детските игри?


Не си! Срамуваш се, че си порастнал ти,
че времето отминало е и боли?
А той все чака те да поиграеш.
С него да флиртуваш, да мечтаеш...

© Петя Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??