Всичко ми е ясно,
но не виждам светлина.
Защо сега разбирам, че зад всяко щастие стои тъга?
Отдавна се отърсих от всякакви мечти и надежди,
затова гледам в миналото и пропадам в безкрайни бездни
Толкова метафори, изкуство и красота
А животът ми е просто една безсмислена игра
Понякога си казвам, че ще променя света,
но после се събуждам и поздравявам реалността
© Todos los derechos reservados