Jan 21, 2022, 8:39 AM

Игра 

  Poetry
169 0 2

Всичко ми е ясно,

но не виждам светлина.

Защо сега разбирам, че зад всяко щастие стои тъга?

Отдавна се отърсих от всякакви мечти и надежди,

затова гледам в миналото и пропадам в безкрайни бездни

Толкова метафори, изкуство и красота

А животът ми е просто една безсмислена игра

Понякога си казвам, че ще променя света,

но после се събуждам и поздравявам реалността

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е!Много благодаря!
  • Светът не можем да го променим и хората също! Хареса ми! Желая ти успех!
Random works
: ??:??