Игра на любов
Мислено рисувам линията на живота -
неравномерно тупкаща кардиограма.
Като смачканата в джоба ми банкнота
живея безполезна и без холограма.
Мислено обичам до безсмъртност -
съществуващ животворен еликсир.
Като слънце, греещо без дързост,
искам да обичам до безспир.
Мислено описвам кръгове от лекост -
пеещи сапунени балони.
Като шоколад разтапям се до мекост,
любов мечтая без шаблони!
Мислено рисувам линията на живота -
равносметка в крива диаграма!
Като хаос за успех в белота
подреждам любовта в програма…
© Манипулирам Todos los derechos reservados