Животa си безпътен руинирам,
под път и над живея. Уринирам
върху така красивата метафора
за щастие. Напразно. Мета-нафора
е моят и единствен антидот.
Намеря ли го, ще повярвам в Anti-Tod.
© Александра Симеонова Todos los derechos reservados