9 oct 2024, 19:21

Игрива мечта 

  Poesía » Para niños
80 1 4

Понеже вече сняг не пада,

ни в късна есен, нито зиме,

щом захлади се, пак ще страдам –

с шейната няма да се снимам.

 

Не ще да мятам снежни топки

по разни цели най-различни –

по гръб приятелски, по котки

по зъзнещи над преспи птички.

 

И снежният човек забрави

към моя роден край да идва.

Компания сега той прави

на моята мечта игрива.

© Диана Фъртунова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Познай мечтата ми »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??