9.10.2024 г., 19:21 ч.

Игрива мечта 

  Поезия » За деца
79 1 4

Понеже вече сняг не пада,

ни в късна есен, нито зиме,

щом захлади се, пак ще страдам –

с шейната няма да се снимам.

 

Не ще да мятам снежни топки

по разни цели най-различни –

по гръб приятелски, по котки

по зъзнещи над преспи птички.

 

И снежният човек забрави

към моя роден край да идва.

Компания сега той прави

на моята мечта игрива.

© Диана Фъртунова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Познай мечтата ми »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??