6 abr 2011, 16:27

Игриво... 

  Poesía » Otra
666 0 12

                               Игриво...


             Днес набрах си малко пролет -

             нежен цвят от дива слива.

            Стрелнах се след птичи полет.

            Чуствах се отново жива...


             И душата се разлисти, 

             във усмивкатa  игрива.

             Сметох зимните си мисли...

             Пролет е и е красива!  

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??