Игриво...
Днес набрах си малко пролет -
нежен цвят от дива слива.
Стрелнах се след птичи полет.
Чуствах се отново жива...
И душата се разлисти,
във усмивкатa игрива.
Сметох зимните си мисли...
Пролет е и е красива!
© Радка Миндова Всички права запазени