25 feb 2017, 19:28

Или всичко или нищо 

  Poesía » Civil
216 1 0

Спокойно съм в графата "беден"
не си купувам често нови дрехи.
По пари се нареждам последен,
рядко си постигам лични успехи.

А в душата ми живеят такива мечти,
че няма да ме стигнеш и да тичаш.
В речника ми няма думичката "почти"
или всичко, или нищо, мразиш или обичаш.

 

Явор Перфанов
26.02.2017г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??