25.02.2017 г., 19:28 ч.

Или всичко или нищо 

  Поезия » Гражданска
211 1 0

Спокойно съм в графата "беден"
не си купувам често нови дрехи.
По пари се нареждам последен,
рядко си постигам лични успехи.

А в душата ми живеят такива мечти,
че няма да ме стигнеш и да тичаш.
В речника ми няма думичката "почти"
или всичко, или нищо, мразиш или обичаш.

 

Явор Перфанов
26.02.2017г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??