Илюзия
Мъдрост, която съдържа"предмети" предполагаеми уравнение е - с едно неизвестно (поне).
Хората, твърдящи я, стават за земята нереални!
На земята те - просто не живеят!
В илюзията живеят-предпочитат.
Хора много с проблем такъв има.
С хипотези живее, защото плаши го живота земен.
За духовни определят се!
А са просто - бегълци в нереалността!
Пътят техен прав е: да се откажат от мъглата!
Мисли конкретно, действай отговорно, скромно-упорито.
На земята слез.
В реалния живот ела!
От водата мътна на учение всяко-"красиво" откажи се!
Не е красиво то, а пагубно, защото илюзии поражда, и в тях те бута!
Ако видиш някъде предмет нереален,
Усъмни се ти в тази мъдрост-уж.
Пропаст е тя, на притеглянето земно радостта изпива!
От съществуването илюзорно, така ще изпълзиш!
Ура
Лесничея
© Леснич Велесов Todos los derechos reservados