12 mar 2010, 23:14

Илюзия 

  Poesía » De amor
544 0 2

Научих се да  живея,

без да мисля за теб...

Научих се да дишам,

без да мисля за теб...

Опитвам се да обичам,

но все още обичам само теб...

Измислих ли те

или те има?

Все още дишам с дъха ти,

усещам те с тялото си,

целувам те в съня си...

Любя се с теб...

Отдавам ти се изцяло...

Целувам те навсякъде...

Обичам да те обичам.

Обичам да ме обичаш.

И зная, че това е прекрасна илюзия...

 

 

Елина

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??