12 dic 2010, 21:24

Илюзия 

  Poesía » Filosófica
401 0 1

И Л Ю З И Я

 

И лутат се жестоко почернели

незрели мислещи съдби.

За свят бездомен две искрици сплели

жадуват днес несретни бедните души.

 

Копаят бездни във пръстта студена,

в сиянието звездно – изкуствени следи.

Защо си истински коварно притеснена?

Илюзия на грешници-слепци...

© Събина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??