И Л Ю З И Я
И лутат се жестоко почернели
незрели мислещи съдби.
За свят бездомен две искрици сплели
жадуват днес несретни бедните души.
Копаят бездни във пръстта студена,
в сиянието звездно – изкуствени следи.
Защо си истински коварно притеснена?
Илюзия на грешници-слепци...
© Събина Стефанова Всички права запазени