7 nov 2008, 0:11

Илюзията 

  Poesía » Otra
456 0 5
 

Красивата илюзия я няма.

Видях я да си тръгва преди ден.

Къде отиде?

Тя си знае само.

Но няма да се върне пак при мен.

Аз трябва да съм повече от нея.

Не се отъждествихме

и... добре.

Че както си замина,

щях тогава

да се изгубя

под това небе...

Но аз съм тук.

Стоически оставам

до себе си,

до теб,

до любовта...

Това е то -

илюзията я няма

и някак си...

пулсира тегота!

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??