7 нояб. 2008 г., 00:11

Илюзията 

  Поэзия » Другая
455 0 5
 

Красивата илюзия я няма.

Видях я да си тръгва преди ден.

Къде отиде?

Тя си знае само.

Но няма да се върне пак при мен.

Аз трябва да съм повече от нея.

Не се отъждествихме

и... добре.

Че както си замина,

щях тогава

да се изгубя

под това небе...

Но аз съм тук.

Стоически оставам

до себе си,

до теб,

до любовта...

Това е то -

илюзията я няма

и някак си...

пулсира тегота!

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??