26 dic 2007, 0:26

Има ли я любовта? 

  Poesía
647 0 21

И къде твърдите, че е любовта?!
Лети във въздуха,
скрита в безтегловни обещания...
Свалят ти звезди дори,
но нямаш ни една в ръцете си...
Къде са, покажи?!
Любовта понякога
е скрита само в погледа...
Не, аз виждам, че оттам наднича
жажда плътска, жажда за удоволствия...
Любовта е тогава в сърцата!
При повечето тя живее с разума,
тъй хитри и пресметливи са хората...
Не, моля те, не плачи, скъпа...
Има я любовта...
Тя блести във твоята сълза,
тя е красивата ти вяра...

 

 

 

 

П. С. Вале, за теб, скъпа! Честита Коледа!

© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??