20 may 2011, 16:13

Има Любов 

  Poesía
804 0 1

Има Любов, която идва от раз...

Усещаш още от първия поглед

как във теб се разгаря Пожар!

Има Любов, като Приказка...

като Звездна магия връхлита те тя!

Има Любов, по-Нежна от ласка...

по-Чиста от утринна капка роса,

по-Истинска от времето и света!

Има Любов, в която...

Сърца и Души се Сливат в Едно!!!

Усетили се с първия допир...

Докоснали своята Истинска същност

и Отхвърлили Разум и Страх...

те Изгарят във Своя Пожар!!!

Когато така си ОБИЧАЛ, когато така си ГОРЯЛ...

В Сърцето си Вечно ще Носиш...

ИСКРАТА ОТ ТОЗИ ПОЖАР!!!

 

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??