9 mar 2021, 19:16

Има мигове... 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
467 1 0

Когато ми липсват парченца от небето…

затварям очи… и усещам…

как залезът се стича по лицето…

и сетивата… в лунни пещи…

потръпват с порива на вятъра…

зачерквам мислите с предишни дати…

и нещо твое отключва нещо мое…  

 

                      © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??