14 jul 2012, 11:56

Има много... 

  Poesía
788 0 18

Има много мечти неотключени

зад вратите на Сбъднатостта,

непогалени, ненаучени

да прохождат сами след Съня...

 

Има много надежди безименни

зад завесите на Страха,

недолюбени, неукротими,

нецелунати от Мига...

 

Има много рими неслучени

под къдриците на Стиха.

Имам още много да уча

от една овдовяла Сълза...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??