Jul 14, 2012, 11:56 AM

Има много... 

  Poetry
780 0 18

Има много мечти неотключени

зад вратите на Сбъднатостта,

непогалени, ненаучени

да прохождат сами след Съня...

 

Има много надежди безименни

зад завесите на Страха,

недолюбени, неукротими,

нецелунати от Мига...

 

Има много рими неслучени

под къдриците на Стиха.

Имам още много да уча

от една овдовяла Сълза...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??