1 oct 2011, 16:41

Има те... 

  Poesía
1638 1 46




... в песните ми ненаписани,

в мига, докрай неизживян,

във взаимността, орисана

да бъде мой пореден блян,

в сънищата ми несбъднати

и в моя непокълнал грях...



В космоса ми малък има те,

а мен - в големия ти страх.

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??