1 окт. 2011 г., 16:41

Има те... 

  Поэзия
1654 1 46




... в песните ми ненаписани,

в мига, докрай неизживян,

във взаимността, орисана

да бъде мой пореден блян,

в сънищата ми несбъднати

и в моя непокълнал грях...



В космоса ми малък има те,

а мен - в големия ти страх.

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??