19 nov 2008, 7:32

Имах 

  Poesía » De amor
603 0 9

Имах мисли и те бяха за теб

имах устни и с тях те целувах

имах душа и назаем ти я предложих

имах сърце

и от него се отказах

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??