Имам много повече от време,
мога да ти посветя един живот,
само и единствено до тебе,
всеки миг, завинаги, до гроб.
Имам много повече от длани -
две копнежни и желаещи ръце,
винаги горящи да те галят,
да докосват приказното ти лице.
Имам много повече от устни -
две прогарящи извивки,
що към кожата ти пухкава притисна,
обич във сърцето плискат.
Имам много повече от жажда,
имам упорито, непреходно чувство,
огъня на любовта ми що подклажда.
към теб - единствена и нужна.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados
Поздрав и от мен!