6 авг. 2007 г., 22:25

Имам.... 

  Поэзия
722 0 10

Имам много повече от време,

мога да ти посветя един живот,

само и единствено до тебе,

всеки миг, завинаги, до гроб.


Имам много повече от длани -

две копнежни и желаещи ръце,

винаги горящи да те галят,

да докосват приказното ти лице.


Имам много повече от устни -

две прогарящи извивки,

що към кожата ти пухкава притисна,

обич във сърцето плискат.


Имам много повече от жажда,

имам упорито, непреходно чувство,

огъня на любовта ми що подклажда.

към теб - единствена и нужна.






© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??