26 jul 2021, 15:06

Имам аз и друг колай 

  Poesía » De humor
551 1 4

Концентрацията – нула,
а мигрената  – на шест.
И защо ли пак се пуля
аз в монитора и днес?

Бръмбарите отлетяха,
може би са на Плутон.
Нервите – въжета бяха,
късат се сега, със стон.

От очите фойерверки,
поглед – черната земя.
Никой да не ми се мерка,
щото на месо гърмя!

Засече ли ми пищова,
имам аз и друг колай,
посетителите тровя,
посред лято, с топъл чай. :)

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??