24 jun 2015, 20:03

Имам днес... 

  Poesía » De amor
346 0 1

 

Минало нямам...  забравих, изтрих,
изтръгнах, простих и запалих,
горчивата чаша с достойнство изпих,
разкаях се...  вечност разпалих.

И бъдеще нямам, и нямам мечти,
не чакам, не търся, не страдам,
слънца не предвиждам, ни кучешки дни,
не мисля, не падам, не ставам.

Имам сега...  и имам те теб,
изрови ме топла и вяла,
проникна във мене, и сложи ме в ред,
сега съм щастлива и цяла.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Макар, че твърденията ти са твърде крайни, за да са истинни, ми хареса чувството!А последният куплет е определение точно на твоята любов!
Propuestas
: ??:??