26 may 2006, 12:18

Имам нужда от нови слова 

  Poesía
619 0 1
Наркоманът във мен проговори:
“Имам нужда от нови слова,
но наливат ми старците сливова,
тъжни песни започват да пеят.

Имам нужда от нов светофар.
Този изгасна, преди година...
Имам нужда от нови слова,
нова рана във мен да отворят!

Имам нужда от новия свят,-
свят разбрал,
не такъв, който се учи.
Имам нужда от нови слова...
Но какво ли от тях ще науча..."

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??