16 abr 2011, 21:47

Имам само две години 

  Poesía
777 0 1

2010

Имам само две години надежда

Да те срещна случайно сред нищото,

Да вкуся солта на живота

 от твоето тяло.

Вече не мога да страдам,

Прашинките време препускат

През тесния проток надолу.

Копнея  само да целувам

Твоите недоизказани прозрения.

 Ти да си мое посмъртно сатори

в Роршаховите петна по дланите ни.

Да ми оставиш белези

С няколко глътки

Живот.

Остават ми само две години

На болезнено очакване.

Но се  научих да съм търпелива,

Още от самото Сътворение.

© Велизара Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??