29 sept 2009, 10:47

Имам си! 

  Poesía » Otra
830 0 14
Имам си години - часове.
Имам си надежда - бог Късмет!
Моите възможности са две:
вчера или утре. Днеска - не.

Аз живея в къщичка от смях.
Качвам се по стълбичка от грях.
Имам си възглавничка от страх:
леко спя - децата да растат.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??