Sep 29, 2009, 10:47 AM

Имам си! 

  Poetry » Other
831 0 14
Имам си години - часове.
Имам си надежда - бог Късмет!
Моите възможности са две:
вчера или утре. Днеска - не.

Аз живея в къщичка от смях.
Качвам се по стълбичка от грях.
Имам си възглавничка от страх:
леко спя - децата да растат.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??