29.09.2009 г., 10:47 ч.

Имам си! 

  Поезия » Друга
829 0 14
Имам си години - часове.
Имам си надежда - бог Късмет!
Моите възможности са две:
вчера или утре. Днеска - не.

Аз живея в къщичка от смях.
Качвам се по стълбичка от грях.
Имам си възглавничка от страх:
леко спя - децата да растат.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??